DOA Logo

Foreningens logo har igennem mange år været brugt i flere varianter.

Ved Generalforsamlingen 2024 stemte medlemmerne for et nyt logo og det blev besluttet, at logoet må bruges af foreningens medlemmer.

Dansk Oldenborg Avl har fortsat patent på logoet i sin grundform. Logoet må bruges af foreningens medlemmer til tryk og brodering til EGET brug og IKKE med henblik på videresalg.

Bestyrelsen er blevet orienteret om, at det nye logo ikke bliver pænt, når det skal broderes med skygger. Vi har derfor fået lavet filer på logoet både med og uden skygger.

Foreningen betaler for et opstartsgebyr hos Broderigården v/Bodil Grubak, Slagelse, som tidligere har broderet for Dansk Oldenborg Avl og Kirkeby Logo. Broderigården kan træffes på tlf. 4051 3700.

Der er truffet aftale om tryk af logo med Benny Søndergård, Kirkerupvej 53, 4200 Slagelse. Tlf.: 4096 2704.
Benny har hidtil trykt foreningens logo på tøj og tekstiler for Kirkeby Logo og vil gerne fortsætte samarbejdet med Dansk Oldenborg Avl. Trykkeriet har skabelonen liggende og sætter det nye logo med skygger på.
Ønskes der tryk med logo uden skygge, træffes der individuel aftale med trykkeriet herom. De har fået tilsendt begge filer.

Vi arbejder på at etablere en tilsvarende aftale med en virksomhed i den vestlige del af landet.

Hvis I vælger at få trykt eller broderet hos andre, end dem Dansk Oldenborg Avl etablerer aftaler med, er opstartsgebyret for egen regning.

 
 
Powered by Phoca Download