Hingstekåring i PSA og DOA , samt Generalforsamling i DOA er ved at nærme sig. Ved Hingstekåring den 16/3 er der tilmeldt 5 hingste i DOA og 3 i PSA, dertil én opvisnings hingst.

Indkaldelse til Generalforsamling i DOA d. 17/3 vil blive udsendt senere. Den vil blive afholdt i rytterstuen på Billund Ridecenter.
Der er planlagt en uformel sammenkomst for dem der har lyst, lørdag aften efter hingstekåringen. Dette er kl 18.30 og afholdes ligeledes i Rytterstuen på Billund Sportsrideklub.
Vi tilbyder muligheden for at bestille smørrebrød á kr. 25.- til frokost både lørdag og søndag til hhv. hingstekåring og generalforsamling. Lørdag vil cafeteriaet være åben med mulighed for at købe mad på ridecenteret, såfremt man hellere ønsker dette.
Til sammenkomst lørdag aften er det buffet med 2 slags kød, div. Kartofler og salat for kr. 200,- Drikkevarer skal man selv medbringe.

Bestilling af buffet skal være hos mig senest d. 1/3 Bestilling af smørrebrød senest d.7/3. Det bliver ikke muligt at bestille efter denne dato.
Der kan godt bestilles og betales samlet, hvis man skal have både smørrebrød og buffet, men det skal præciseres til hvilken dag diverse smørrebrød er bestilt. Det er også vigtigt at navnet fremgår af både bestilling og betaling.

BUFFET: Kr. 200.- lørdag aften

SMØRREBRØD Á KR. 25,-
1) oksebryst med peberrodsalat
2) flæskesteg med rødkål
3) roastbeef med remoulade, peberrod
4) leverpostej med bacon og champignon
5) kyllingekryddersteg med bacon og ananas
6) hamburgerryg med italiensk salat
7) fiskefilet med remoulade
8) æg med rejer
9) rullepølse med løg og sky
10) dyrelægens natmad med sky og løg

Bestilling skal ske til Wenche på SMS 20430465 eller e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (I kan godt nøjes med at skrive nummeret på smørrebrødet).

Betaling skal ske samtidig med bestilling, og det skal fremgå hvad der bestilles. Betaling enten på Mobilpay 20430465 (Wenche) eller kontooverførsel til 9070 1623971933 Der er først bestilt når betalingen er modtaget.

Der bliver lavet en billet der repræsenterer det bestilte mad. Denne henter du hos Wenche på dagen.

Venlig hilsen og på gensyn

Wenche Otto Hansen
Kasserer DOA